Anlita en kontrollansvarig i Stockholm

Om du är på gång att bygga ett hus eller ska riva ett, bör du ta kontakt med en kontrollansvarig i Stockholm, han/hon ser till att husprojektet uppfyller de krav som är satta av bygglagstiftningen. Leta gärna reda på en bra firma som inte är Underskattad kontrollansvarig Stockholm, ett företag som du kan lita på, då blir allt rätt gjort. Den kontrollansvarige i Stockholm tar fram en kontrollplan, och om den godkänds av byggherren är det den som ska följas. Du som ska bygga ett nytt hus eller riva ett gammalt, ska alltid befinna dig på plats när de tekniska samråden har sina träffar, vid alla besiktningar, och du ska skriva på det utlåtande som ska stå till grund för det slutbesked som byggnadsnämnden ska ha.

Bli kontrollansvarig i Stockholm

Om du vill utbilda dig för att bli kontrollansvarig, måste du studera teknik, ha erfarenhet av praktiska jobb inom flera olika delar inom byggsektorn. När du sedan får ett certifikat har du förtroende att jobba som kontrollansvarig i Stockholm. Om du inte har en teoretisk utbildning som egentligen behövs för att få ett certifikat, kan du få det ändå, om du har minst tio års erfarenhet. Andra ämnen du bör behärska är exempelvis (PBL) plan- och bygglagen, (BBR) Boverkets byggregler och olika kontrollplaner. När du fått ditt certifikat finns du med i det register som Boverket har över alla som är certifierade.

Jobb som kontrollansvarig är omväxlande

Om du vill ha ett socialt och varierande jobb, där du får jobba självständigt, kan kontrollansvarig vara ett passande jobb. Det är viktigt att du är extrovert och kan prata med olika typer av människor. Du måste vara noggrann, ta ditt jobb på fullaste ansvar och kunna ta bra beslut. Alla kontrollansvariga jobbar inte på heltid, utan har oftast ett annat jobb vid sidan om. Som kontrollansvarig kan du själv bestämma över dina tider och det passar bra för den som vill jobba som kontrollansvarig i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *